#jinarevolt
درباره هویت های گروه محور
“هویت های گروه محور” با نام ساختارهای فراگیر، تداوم عبارات متنوع یک تعصب است که نابرابری های ساختاری سیاسی را تبلیغ می کنند تا دیگری ها را “طرد” و برای خودی ها “تعلق” ایجاد کنند.
اپوزیسیون تمامیت خواه ادامه همان شاکله تمامیت خواهی دولت- ملت ایرانی است به اشکال گوناگون به دنبال یک نظم مطلق اجتماعی و سیاسی پایدار که در یک “فرآیند دایره ای”، هدفی ندارد جز کنترل، مهندسی و خود کنترلی و تنها می خواهد سلسله مراتب هویتی- ایرانشهری، سلسله مراتب ارزش های تعریفی و سلسله مراتب سنت ها را حفظ کند، نابرابری ساختاری را بازتولید کند، بازی برنده- بازنده بین اعضای گروه خودی و دیگری ها بیافریند، افراد و جریان های ناسازگار و تحول خواه را هدف قرار دهد و آزاد سواران را نیز بدنام کند.
هویت های گروه محور به تعبیری دیگر به دنبال عوامفریبی، ایجاد ترس، پیگیری و تضمین منافع، ایجاد و درونی سازی تعصب، هدایت و کنترل احساسات عمومی، ساده کردن محیط ادراکی، تفکیک سازی و بازهمگون سازی و در نهایت، سیستماتیزه کردن خشم و خشونت برای دوره بعدی در سطح ساختار و نهاد است. بدیهی است که حرکت از هویت های گروه محور (به نام تشکل های سراسری)، به مقصد نهایی “تحمل صفر” است که اگر پیشوای تعریفی در شاکله دولت- ملت پذیرفته نشود “دیگری” خواهی بود.
نکته دیگر در مورد تشکل های هویت محور، مهار “انگیزه های پست” و تبدیل آن به دینامیسم و انرژی جنبشی برای تداوم پیوسته تمامیت خواهی یا همان نظم مطلق اجتماعی پایدار در ذهن و اندیشه و اقدام شاکله دولت- ملت ایرانی است که با روایت و داستان و سناریو و حکایت و آموزش و رسانه و تبلیغات و حتی طنز، در تدارک “بازنمایی” است.
این نیز به سرانجام نخواهد رسید، بایگران جدید، جهانی جدید تعریف کرده اند و جهان جدیدی خواهند ساخت…..