هشدار چريكهاي فدايي خلق در مورد وقايع كردستان
سازمان چريكهاي فدايي خلق ايران طي نامهاي سرگشادهاي به نخست وزير اعلام داشته است كه در آغاز درگيري خونين روزهاي اخير سنندج شركت نداشته و ادامه كشتار مردم را كه از جانب عوامل ارتجاع دامن زده ميشود خيانت به خلق ميداند. متن نامه به شرح زير است:
«چنانكه اطلاع داريد تحريكات عوامل ناشناخته شده ارتجاع، مردم غيور سنندج را به درگيري مسلحانه كشانيده است. اين عوامل كه سود خود را در نوع جنگ داخلي ديدند و متأسفانه در دستگاه دولت هم كم نيستند، ميخواهند با تحريك نظاميان به شليك بسوي مردم و كشتار بي محاباي خلق، عملاً مردم را به جنگ ناخواسته بكشانند. آقاي بازرگان! شما چگونه اجازه ميدهيد عوامل شناخته شدهايي كه اسباب كشتار مردم را فراهم كرده و سيل خون راه انداختند اعلاميههاي تحريك آميز صادر كنند. آتش جنگ را برافروزند و خشم و نفرت مردم سنندج و خلق كرد رابرانگيزند. با توجه به اين حقايق، سازمان چريكهاي فدايي خلق ايران اعلام ميدارد كه به هيچ وجه در آغاز درگيري خونين روزهاي اخير سنندج شركت نداشته و ادامه كشتار مردم را كه از جانب عوامل ارتجاع دامن زده ميشود، خيانت به خلق و خيانت به انقلاب ايران ميداند. از اين رو سازمان چريكهاي ما مؤكداً از دولت ميخواهد هر چه زودتر و بهر وسيله ممكن كه در اختيار دارد، دستور آتش بس، قطع جنگ و قطع كشتار مردم شهر را صادر نمايد. لازم به تذكر است كه امروز صبح ( دوشنبه 28 اسفند ) 4 هلي كوپتر با پرواز بر فراز شهر و پادگان به كشتار سريع و بيرحمانه مردم پرداختهاند. كشتار تا اين لحظه به بهاي جان بيش از صد نفر از خواهران و برادران هم ميهن كرد تمام شده و صدها مجروح بر جاي نهاده است. دولت مؤظف است هر چه زودتر براي نجات قربانيان وقايع روزهاي اخير و كمكهاي فوري به آنها اقدام نمايد….
هدف از گرد آوري اين مجموعه،آشنايي با يكي از پراهميت ترين دوره هاي تاريخ كردستان و ايران است.خوانندگان اين مجموعه با بسياري از رويدادها و شخصيت هاي آن دوران آشنايي دارند،اما آشنايي با انديشه هاي آنان در همان عصر،وجايگاه انديشه ورز ايشان از زبان خود آنها بسي جالب تر مي نمايد.
سرزمين كردستان در آن دوران،روزگار نگراني هاي سياسي و اضطراب هاي اجتماعي از يك سو و كشاكش هاي مسلكي از سوي ديگر بوده است،عصري كه يكي از پرتلاطم ترين دوره ها در تاريخ نوين ايران و دوره اي است كه انقلاب ايران به بار نشست،دوران بي ثبات گذار را پشت سر نهاد و دوره ي ناآرامي كردستان را تجربه كرد.
مجموعه ي حاضر،سرگذشت چگونه انديشيدن و چه كردن،چگونه تلقي كردن و چگونه پنداشتن،چگونه تاثيرگذاردن و چگونه تاثير پذيرفتن،و چه بودن ها و چه شدن ها در اين دوران سركش است.
شايد انديشه نگاري نسلي از بزرگترين معماران تاريخ معاصر پس از انقلاب،آن هم از زبان همين معماران،آسان ترين راه براي درك واقعيات آن دوران باشد…
فایل کتاب