تفکر طراحانه یعنی یافتن سریع ایدهها
در تفکر طراحانه با پیمودن مسیری خلاق که مبتنی بر طرحریزی است، بهدنبال یافتن راهحل و چاره هستیم.
هدف از تفکر طراحانه چیست؟
-بیرون زدن از دایره ی امن عادتها
-در پیش گرفتن دیدگاهی تازه
-آزمودن کاری جدید
-انجام آزمایشی تجربی
-کشف قدمهای بعدی
تفکر طراحانه به اعضای هر سازمان کمک میکند بفهمند در کجای تصویر بزرگتر جای دارند
تفکر طراحانه کمک میکند به کارهای خود از زاویه دیگری نگاه کنیم و برای موانعی که قبلا غیرقابل عبور به نظر میرسیدند راهحلهای جدیدی بیابیم.
****
نخست: از شواهد اولیه این گونه برمی آید که با روی کار آمدن جمهوری خواهان، سیاست تغییر رژیم (Rejim change) در دستور کار سیاستگزاران ایالات متحده قرار خواهد گرفت؛ سیاستی که بر خلاف رویکرد فروپاشی از درون دمکرات ها تاکنون اعمال شده است.
دوم: رویکرد تغییر رژیم، در نخستین اولویت های خود نیازمند سازماندهی یک اپوزیسیون تمام عیار به عنوان نظام جایگزین است؛ موضوعی که دمکرات ها اعتنای چندانی بدان نداشتند و هدف تدریجی استحاله از درون، مناسبت چندانی با این موضوع نمی توانست داشته باشد.
سوم: باید انتظار داشت به زودی تلاش ها برای ایجاد و تقویت یک اپوزیسیون سراسری آغاز شود؛ جبهه ی مخالفی که بتواند واجد یک ظرفیت حداکثری برای جایگزینی در صورت عملیاتی شدن تغییر رژیم باشد.
چهارم: اپوزیسیون کرد در صورتی که نتواند به مشکلات داخلی خود سروسامانی قطعی دهد با وجود هزینه های بسیار، به حاشیه رانده خواهد شد. همچنان که پیشتر گفته شد احزاب و سازمان های کردستانی باید بفهمند در کجای تصویر بزرگ تر جای دارند.
اپوزیسیون کردستانی بیش از هر زمان نیازمند تفکر طراحانه برای غلبه بر مشکلات درونی، طرح ریزی، یافتن راه حل، در پیش گرفتن دیدگاه تازه، و بیرون زدن از دایره ی عادت ها است.
اپوزیسیون کردستانی و ضرورت تفکر طراحانه
November 18, 2016
2 Mins Read
386
Views