به باور من، احزاب کردستانی می توانند با بهره جستن از هریک از موارد مطرح شده در این گزارش، روند به روز سازی خود را به بهترین شیوه آغاز و شتاب ببخشند.
گزارش مرکز تحقیقاتی پالو آلتو (Palo Alto) با عنوان “مهارتهای شغلی آینده ۲۰۲۰ ” مبنایی تحلیلی دارد که در آن نقش رسانههای اجتماعی، ارتباطات نوین جهانی، ابزارهای هوشمند، و … در نظر گرفته شدهاند. این گزارش ده مورد زیر را به عنوان مهارتهای ضروری کار برای یک دههی آینده تشخیص میدهد.
– معناسازی: توانایی تشخیص معنای ژرفتر یا تعیین اهمیت آنچه بیان میشود.
-هوش اجتماعی(و سیاسی): توانایی ارتباط به شیوهای پر رنگ و مستقیم با دیگران به منظور برانگیختن واکنش و رسیدن به تعامل.
-تفکرات نو و تطبیقی: مهارت در اندیشیدن و رسیدن به پاسخی فراتر از آنچه معمول قاعده است.
– توانایی میان فرهنگی: توانایی کار کردن در شرایط متفاوت فرهنگی(و سیاسی-اجتماعی)
– قدرت تفکر نرم افزاری: توانایی ترجمهی مقدار زیادی از دادهها به مفاهیم انتزاعی و درک مبنای استدلالی آنها.
– سواد رسانهای: توانایی ارزیابی انتقادی و توسعهی محتوایی که در فرمهای رسانهای نوین مورد استفاده قرار میگیرد، به منظور به کارگیری قدرت نفوذ آنها در ارتباطات اقناعی.
-تواناییهای فرا رشتهای: دانش و توانایی لازم برای درک مفاهیم در گسترهی رشتههای متعدد.
– زمینهی ذهنی منظم: توان بیان و توسعهی وظایف و فرایند کار به منظور رسیدن به نتیجه.
– شناخت و مدیریت مسوولیت: توانایی تفکیک و پالایش اطلاعات بر اساس اهمیت، و قدرت تشخیص با حداکثر شناخت برای استفادهی کاربردی از از انواع ابزار و تکنیکها.
-همکاری مجازی: توانایی برای کار مؤثر، هدایت کار و حضور قدرتمند به عنوان عضو یک تیم مجازی.
چابکی سازمانی به معنای توانایی پاسخگویی و واکنش سریع و موفقیتآمیز به تغییرات محیطی است. سازمانها و موسسات ناچارند برای حضور تاثیرگذار در قرن بیست و یکم به دنبال چابکی باشند چرا که سازمانهای مدرن با فشار فزایندهای جهت یافتن راههای جدید کارآمد در جهان پویا مواجه هستند. چابکی، توانایی سازمان ها و احزاب برای عرضه ی اندیشه و عمل و در نتیجه عامل مهمی برای اثربخشی سازمان و حزب میشود